Dopolnilni program

Za naše stranke in njihove potrebe na področju pakiranja izdelkov skrbimo v celoti. Zato ponujamo tudi ves dopolnilni material, ki je potreben za celovit in zaključen pakirni proces. Po željah in potrebah kupca priskrbimo sponke različnih vrst, stroje za zapiranje vreč, potiskane trakove, etikete, priveske in vrečke.

Med drugim vam ponujamo:

Enako, kot vsi naši ostali proizvodi, so tudi izdelki iz dopolnilnega programa preverjeni in vrhunske kakovosti.

Pakirni trak – Combiband

Sestavni del mrež Flat net ponujamo tudi samostojno: pripravimo tudi oblikovno rešitev po vaši potrebi in zagotovimo kakovosten tisk. Širino pakirnega traku prilagodimo željam kupca.

Marflex

Prednosti: elastičnost do 70%, omogoča kroženje zraka, ročno ali strojno ovijanje, material, primeren za reciklažo.


Etikete

Etiketa predstavlja sestavni del pakiranj v mrežo. Nosi vse pomembne informacije o izdelku in njena uporaba je v kombinaciji z mrežo najenostavnejša. Poleg tega hrbtna stran etikete ni potiskana ter ponuja prostor za dotisk dodatnih informacij oz. deklaracij o izdelku s termoprinterjem.

Trak za zapiranje Clipband

Clipband predstavlja tradicionalen in preverjen način zapiranja mrež in vrečk. Med njegove poglavitne lastnosti spadata upogibnost in trpežnost. Clipband proizvajamo iz cinka oz. bakra ter ga distribuiramo na kolutih.

Pakirna mreža za palete

Blago, nameščeno na standardni paleti, potrebuje zaradi stabilnosti dodatno oporo ali zaščito. Vendar za ta namen ni vedno primerna uporaba folije – na primer sadje, zelenjava ali rože potrebujejo vseskozi dotok svežega zraka. Za te primere ponujamo pakirno mrežo, ki blaga ne le fiksira, ampak mu tudi pusti dihati.

Agrotekstil

Agrotekstil predstavlja idealno orodje za zaščito rastlin v obdobju zgodnje rasti in razvoja. V osnovi gre za zaščitno pokrivno vlakovino oz. tekstil, sestavljen iz tankih polipropilenskih vlaken. Te s svojo strukturo tvorijo veliko število mikropor in omogočajo optimalno prepustnost dežja, svetlobe in zraka. Agrotekstil hkrati zadržuje potreben zrak in preprečuje nepotrebno izhlapevanje vode.