Udeležili smo se sejma Fruit Logistica

Udeležili smo se sejma Fruit Logistica, ki je potekal od 07.02.2018 do 09.02.2018 v Berlinu. Glavni namen je bil pridobiti kontakte novih potencialnih kupcev, srečati se z obstoječimi kupci in s tem ohranjati dobre poslovne odnose ter predstaviti naše podjetje. Za izvedbo projekta so bila odobrena sredstva v višini 8.442,66 EUR, v okviru Javnega razpisa »Sofinanciranje individualnih sejemskih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini – 2018«.

Cilj projekta je razširiti poslovanje ter povečati prepoznavnost in uspešnost našega podjetja.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

Related articles

Vabljeni na Mednarodni industrijski sejem v Celju

Na sejmu, ki bo potekal od 09. – 12.04.2019, bomo na skupnem razstavnem prostoru predstavili naše zaščitne mreže za mehansko zaščito kovinskih izdelkov. Našli nas boste v dvorani C1 / razstavni prostor 05.

Več o tem

Hvala za vaš obisk na sejmu FruitLogistica 2020!

V začetku meseca februarja smo na sejmu FruitLogistica 2020 v Berlinu ponovno predstavljali obstoječe in nove portfelje embalažnih ter zaščitnih rešitev ter predstavili nekatere nedavno razvite novosti. Številnim obiskovalcem in partnerjem, ki so izrazili zanimanje […]

Več o tem