O podjetju

Smo sodobno, stabilno rastoče podjetje, ki proizvaja raznovrsten visokokakovosten pakirni material za različne namene in področja uporabe.

Izkušeni

Na področju izdelave plastičnih mrež za različne namene smo začeli nabirati izkušnje že leta 1988. Tri leta kasneje, leta 1991, smo skupaj s popolno prenovo podjetja vzpostavili napredno proizvodnjo  z visoko strokovnimi in kakovostnimi standardi, ki jih nenehno izboljšujemo.

Vsestranski

Naš proizvodni program pokriva tako rekoč vse potrebe po pakirnem materialu, zlasti pakirnih mrež. Kot eden redkih proizvajalcev na svetu ponujamo varjene oz. ekstrudirane mreže ter tudi pletene mreže. Tako smo sposobni zadovoljiti vse potrebe naših strank.

Tehnološko napredni

Vlagamo v razvoj in naše proizvode vseskozi izboljšujemo. Zagotavljamo, da so naše mreže varne, kakovostne ter primerne za vse vrste polnilnih strojev. Sposobni smo tudi hitro odgovoriti na individualne potrebe naših partnerjev.

Inovativni

Vedno sledimo svetovnim družbenim trendom in iščemo rešitve znotraj naše ponudbe. Tako smo na primer med prvimi uvedli izdelke iz bio materialov, ki izpolnjujejo zahteve po okoljsko naravnanih sodobnih proizvodih.

Okoljsko naravnani

Pri razvoju in proizvodnji se zavedamo pomena odgovornosti do okolja. Zato predelujemo okolju prijazno plastiko (PP, PE) in zato smo uvedli sistem ravnanja z okoljem po standardu ISO 14001. Odpad, ki nastane v proizvodnem procesu, je ustrezno likvidiran in nima vpliva na okolje.

Preverjeni

Ponašamo se s certifikatom kakovosti ISO 9001. V naš prid govorijo tudi reference naših strank z vseh koncev sveta, kamor potuje 95 % naše proizvodnje.

Sledimo higieni

Vsi materiali, ki jih uporabljamo pri izdelavi mrež za živila, pa tudi naš celoten proizvodni proces, so v skladu z veljavnimi mednarodnimi predpisi za stik z živili.