Maar
cataloglocnica domovkontaktločnica slovensko englishdeutchdeutch  
tiskaj  
height
height
Zaščitne mreže
height
podjetje Mreže za mehansko zaščito

 

Mreže za mehansko zaščito

Podjetje MAAR izdeluje posebno vrsto izredno odpornih cevastih mrež, ki so namenjene za mehansko zaščito kovinskih, aluminijastih, lesenih in steklenih predmetov.

Ta vrsta mreže ščiti predmete pred nezaželenimi poškodbami med transportom in jih varuje vse do končne uporabe oziroma same montaže.Uporabna je predvsem za zaščito okrasnih predmetov, kovinskih ograj, kromiranih cevi, sestavnih delov za stole in drugih predmetov, ki morajo ostati popolnoma nepoškodovani.

 

Izredno pomemben je ta tip mreže za zaščito fino brušenih kovinskih predmetov kakršni so sestavni ali nadomestni deli za stroje na primer tiskarski valji, saj ti ne smejo biti niti najmanj poškodovani. Vsaka najmanjša poškodba naredi nadomestni del za popolno neuporabnega. Zaradi tega vam naše podjetje, z namenom, da se izognete veliki stopnji tveganja poškodb in nepotrebnim stroškom, nudi mrežo za popolno mehansko zaščito dragocenih predmetov.

Mreže za mehansko zaščito so izredno močne in trpežne, saj morajo zagotavljati visoko varnost zaščitenih predmetov. Poleg tega, ta tip mreže odlikuje njena elastičnost, ki omogoča optimalno prilagodljivost kakršnikoli nesimetrični obliki predmeta.

Tehnični podatki


info

Maar d.o.o.
Brodišče 36
OIC Trzin
height
T: +386 1 530 80 80
F: +386 1 530 80 82
E: info@maar.si
ISO Certifikat 14001 ISO Certifikat 9001
    © Maar d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava in gostovanje Invita.si.